Districs

Oplossingen voor uw totale verpakkingsproces

 

Al in 2008 ontwikkelde LIME op verzoek van de markt de eerste algoritmen voor optimalisatie van verzenddozen. Sindsdien zijn deze algoritmen steeds verder doorontwikkeld en ingezet bij projecten voor verschillende distributiecentra in Europa en de Verenigde Staten.

Met de oprichting van Districs BV zet LIME vol in op de marktontwikkeling van onze business analytics oplossing voor optimale verpakking.

Maar Districs gaat verder. We werken samen met sterke partners op het gebied van verpakkingsmaterialen en verpakkingsconcepten. Samen bieden we u een totaaloplossing. Inclusief gericht advies over het integrale verpakkingsproces binnen uw distributiecentrum.

 

Partners van Districs zijn onder andere:

Sioux en LIME

LIME is expert op het gebied van wiskundige technologie voor het oplossen van numerieke vraagstukken. Ontstaan uit de faculteit Wiskunde en Informatica van de Technische Universiteit Eindhoven en sinds 2011 onderdeel van de Sioux Groep in Eindhoven. Het team bestaat uit zo’n 20 mensen met een MSc of PhD in de technische wiskunde, natuurkunde, lucht- en ruimtevaart, econometrie en operational research. Specialisten met een hands-on engineering mentaliteit, die zich vooral toeleggen op simulatie, data-analyse, optimalisatie en numerieke algoritmen.

Sioux ondersteunt als innovatieve technologiepartner vooraanstaande hightech bedrijven bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met 450 ingenieurs versterkt of vormt Sioux de Research & Development afdeling van haar klanten. Sioux ontwikkelt, maar levert ook onderdelen, geassembleerde modules, subsystemen en complete eindproducten. Daarnaast kan Sioux opdrachtgevers bijstaan bij financiering van hun innovaties.

Districs_Sioux_LIME.png